User menu

Mesajul directorului interimar Anatolie GOLEA cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Doamnelor şi domnilor ofiţeri de protecţie, 

În prag de schimbare a anilor, am deosebita plăcere să adresez tuturor angajaţilor Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat sincere urări de sănătate, prosperitate şi să-mi exprim respectul pentru munca depusă în slujba Patriei.

Finalul fiecărui an este un moment de bilanţ şi speranţă pentru fiecare dintre noi.

A fost un an greu, cu multe evenimente şi provocări. Am realizat multe, dar cel mai important lucru pe care l-am înţeles în tot acest timp, este că am în spate o echipă. O echipă puternică cu care am făcut lucruri frumoase în cadrul Serviciului, dar şi activităţi care ne-au promovat ca o instituţie puternică şi credibilă.

Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru susţinere şi atitudine faţă de profesie, pentru abnegația și devotamentul de care dați dovadă zi de zi, pentru activitatea, deloc ușoară, pe care o desfășurați cu multă responsabilitate și bună credință.

Lumina sărbătorilor de iarnă să vă aducă liniște sufletească și armonie în familiile dumneavoastră. Vă doresc împlinirea tuturor viselor şi năzuinţelor profesionale, iar bunăstarea şi belşugul, optimismul şi încrederea în viitor, să intre în inimile şi casele voastre.

Fie ca anul 2018 să ne ţină pe toţi împreună, uniţi şi împăcaţi.

La mulţi ani !

Cu respect,

Anatolie GOLEA, director interimar al Serviciului de Protecție și Pază de Stat

29 decembrie 2017

Serviciul cooperare internațională și relații cu publicul