User menu

Ofițer SPPS medaliat la competiția „Lupte la brâu” în Arabia Saudită

Ofițerul Serviciului de Protecție și Pază de Stat Anatolie Moldovan a cucerit medalia de argint la Etno Festivalul Internațional „Universul Nomad” de lupte tradiționale. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 07-20 martie curent,  în or. Al-Riyadh, Arabia Saudită.

Competiția a întrunit peste 140 sportivi din 42 ţări ale lumii precum, Argentina, Benin, Coreea, India, Italia, Kazahstan, Lituania, Rusia, SUA, Uganda etc.

Reprezentantul SPPS a disputat 5 meciuri la luptele la brâu Alysh (Stil Clasic) cu adversari din  Bulgaria, Benin, Chile, Kîrgîzstan, fiind devansat în final de luptătorul din Tadjikistan. La luptele tradiționale (Stil Tadjikistan), ofițerul SPPS a adjudecat 4 meciuri cu reprezentanți din Azerbaidjan, Mongolia și Georgia, fiind învins de luptătorul din Tadjikistan.

De menţionat că Anatolie Moldovan îşi completează continuu colecţia cu medalii. Pasionat de luptele greco-romane, cele libere şi de luptele la brâu, Anatolie Moldovan se mândrește cu titlurile de campion mondial, dublu campion european şi multiplu campion național.

25 martie 2019

Biroul relații cu publicul