User menu

Ofițerii SPPS instruiți în domeniul securității și apărării naționale

Ofițerii Serviciului de Protecție și Pază de Stat au efectuat, în perioada 19–23 martie 2019, o vizită de studiu la Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Apărare și Academia Forțelor Aeriene „Henri Coadă”, din or. Brașov, precum și în cadrul Universității Naționale de Apărare „Carol I”, din or. București.

Agenda cursului s-a focusat  pe schimb de experiență și bune practici în domeniul securității și apărării naționale. La fel, au fost discutate pericolele asimetrice în domeniul securității, precum și cele mai noi tendințe de identificare și contracarare a acestora.

De menționat că vizita respectivă se desfășoară în cadrul Cursului postuniversitar de perfecționare în domeniul securității și apărării naționale, cu genericul „Probleme actuale ale securității naționale”, organizat de Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”, în perioada 14 ianuarie – 19 aprilie 2019, în conformitate cu Planul de activitate externă a Ministerului Apărării și a Armatei Naționale a Republicii Moldova pentru anul 2019.

 

25 martie 2019

Biroul relații cu publicul