Polițiști decorați cu distincții SPPS

Astăzi, la sediul Serviciului de Protecție și Pază de Stat a avut loc ședința solemnă privind decorarea unui grup de polițiști ai Ministerului Afacerilor Interne.

Distincțiile SPPS au fost înmânate cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua Poliţiei, precum și în semn de înaltă apreciere și considerație pentru suportul acordat întru asigurarea bunei realizări a misiunilor de protecție a persoanelor beneficiare de protecție de stat.

În debutul său, directorul Anatolie Golea a felicitat polițiștii cu cea de-a  27-a aniversare a Poliției Naționale. La fel, dl Golea a remarcat, în mod deosebit, contribuția poliției adusă la organizarea și desfășurarea vizitelor oficiale ale șefilor de state și de guverne, precum și înalților demnitari.

„Stimați colegi, calitatea misiunilor îndeplinite de noi depinde în mare parte și de Dumneavoastră. Datorită profesionalismului și experienței voastre, în acest an ne-am îndeplinit sarcinile și misiunile de protecție la nivel înalt, fapt apreciat de demnitarii noștri, dar și de colegii de peste hotare aflați în timpul vizitelor oficiale în țara noastră”, a punctat conducerea SPPS.

Prezent la eveniment, șeful IGP Alexandru Pînzari a menționat colaborarea eficientă între Inspectoratul General al Poliției și Serviciul de Protecție și Pază de Stat pe dimensiunea asigurării evenimentelor cu participarea demnitarilor de stat. „Sperăm că și în continuare colaborarea între instituțiile noastre să rămână puternică pentru a menține acel sentiment de siguranță și liniște în societate”, a opinat dl Pînzari.

22 decembrie 2017

Serviciul cooperare internațională și relații cu publicul