User menu

Un strop de fericire în ajunul sărbătorilor de Paști. SPPS alături de copiii de la Școla-Internat din or. Strășeni

 „Te îmbogățești prin ceea ce dăruiești și îți îmbogățești putința de a dărui”. Așa spunea marele Antoine de Saint-Exupery despre arta de a dărui și bucuria ce-ți umple inima când ajuți pe alții la nevoie.

Sfintele sărbători au oferit dintotdeauna oamenilor prilejul de a fi mai buni, mai generoși și mai uniți în organizarea acțiunilor de binefacere, în special pentru copiii care au nevoie de dragoste și alinare părintească, de atenție și căldură sufletească.

Ofițerii SPPS, în după-amiaza zilei de ieri, 11 aprilie 2017, au deschis ușa celor 58 de copii ai Școlii-Internat din or. Strășeni, oferindu-le cadouri și multe zâmbete de fericire. Angajații Serviciului au împărțit încălțăminte, produse de igienă personală,  haine, dulciuri și, desigur, simboluri tradiționale de Pași - cozonaci dulci.

„Sfintele sărbători de Paști sunt un prilej frumos pentru fiecare dintre noi de a reflecta asupra valorilor creștine, de a fi mai buni, de a ierta  şi de a ne bucura din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară. Cu acest prilej, ne-am mobilizat şi ne-am propus să materializăm intenţia de a fi alături de aceşti copii frumoşi şi capabili”,a menţionat directorul interimar al Serviciului de Protecție și Pază de Stat.

Prin urmare, directorul Școlii-Internat din or. Strășeni, dl Constantin Ioniță, a adus sincere mulțumiri ofițerilor SPPS pentru că au reușit prin acest gest nobil să aducă puțină bucurie în sufletele celor față de care soarta nu a fost atât de darnică, opinând că „E plăcut să vezi atâta dragoste și dăruire în timpuri dominate de multe probleme”.

Copiii au fost cu adevărat impresionați și s-au bucurat din plin de darurile primite.

12 martie 2017

Serviciul cooperare internațională și relații cu publicul