User menu

Anatolie GOLEA – noul Vicepreședinte al Asociației Internaționale a Polițiștilor (IPA)

Astăzi, 5 mai 2018, a avut loc cea de-a III-a Conferință a Asociației Internaționale a Polițiștilor (IPA). La eveniment au participat conducători și reprezentanți ai structurilor de forță din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului de Protecție și Pază de Stat, Centrului Național Anticorupție, Serviciului Vamal.

În cadrul reuniunii, au fost abordate un șir de aspecte ce țin de activitatea Asociației, precum și alegerea noii conduceri. Astfel, Președintele IPA a fost ales reprezentantul MAI Mihai Cibotari, iar Vicepreședinte a devenit colonelul Anatolie Golea, director interimar al SPPS. La fel, participanții au discutat despre practicile internaționale, care au fost obținute datorită relațiilor de colaborare cu IPA din România,Ucraina, Rusia, Israel și Italia.

Menționăm că IPA – Secția Republica Moldova, este unica organizație polițienească cu acoperire națională, constituită din polițiști și reprezentanți ai structurilor de forță, aflați în serviciu activ, dar și rezerviști, și pensionari. Scopul Asociației este de a stabili și consolida relațiile de prietenie între membrii săi, atât pe plan național cât și internațional.

05 mai 2018

Biroul relații cu publicul