User menu

Daruri oferite copiilor de la Casa-internat din or. Hîncești

Sfintele sărbători au oferit dintotdeauna oamenilor prilejul de a fi mai buni, mai generoși și mai uniți în organizarea acțiunilor de binefacere, în special pentru cei față de care soarta nu a fost atât de darnică și ușoară. Este vremea bunelor surprize, cadourilor şi gesturilor nobile. Paştele ne aduce aminte de omenie, caritate, compasiune, aducându-ne mai aproape de cei mai trişti ca noi.

Cu ocazia luminoaselor sărbători de Paști, ofițerii Serviciului de Protecție și Pază de Stat s-au alăturat campaniei „Un strop de fericire în ajunul sărbătorilor de Paști”. În dimineața zilei de astăzi, 05 aprilie 2018, conducerea SPPS alături de un grup de ofițeri au deschis ușa Casei – internat pentru copii cu deficiențe mentale (fete) din or. Hîncești. Angajații Serviciului au împărțit rechizite școlare, cărți,  produse de igienă, fructe și, desigur, simboluri tradiționale de Paști.

„Aceste sărbători sunt un prilej frumos pentru fiecare dintre noi de a reflecta asupra valorilor creștine, de a fi mai buni, de a ierta  şi de a ne bucura din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară. Cu acest prilej, ne-am mobilizat şi ne-am propus să materializăm necesitățile acestor suflete mai puțin fericite”, a menţionat directorul Anatolie Golea.

Prin urmare, dna Elizaveta Iacub, director al Casei – internat a adus sincere mulțumiri ofițerilor SPPS pentru că au reușit prin acest gest nobil să aducă puțină bucurie în casa copiilor.

05 aprilie 2018

Biroul relații cu publicul