User menu

Mesajul directorului interimar Anatolie GOLEA cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Stimaţi colegi,

Ultimele zile ale anului 2018 sunt gata sa treacă prin clepsidra timpului şi îmi oferă frumosul prilej de a vă adresa cele mai sincere felicitări cu ocazia Anului Nou!

Anul de care ne despărțim a fost un an plin, cu multe evenimente și provocări pentru familia SPPS, echipă cu care mă mândresc. Sunt ferm convins că va urma un an și mai bogat, cu multe realizări și proiecte ambițioase. În 2019 vom continua să ne unim forțele pentru a îndeplini cu succes misiunile încredințate – de asigurare a protecției demnitarilor de stat.

Şi în acest an, pe mulţi dintre dumneavoastră sărbătorile de iarnă vă găsesc antrenaţi în serviciu, îndeplinindu-vă cu demnitate şi onoare misiunea. Apreciez şi vă sunt recunoscător pentru aceasta, pentru înaltul simţ al datoriei şi spiritul de sacrificiu pe care îl demonstraţi indiferent de condiţii şi circumstanţe.

Fie ca Anul Nou să vă aducă împlinirea tuturor viselor şi năzuinţelor profesionale, iar bunăstarea şi belşugul, optimismul şi încrederea în viitor să intre în inimile şi casele voastre.

Sărbători fericite!

Cu deosebit respect,

Anatolie Golea, director interimar al SPPS