User menu

Proba lupta „Sambo”- startul Spartachiadei SPPS, ediția 2018

Astăzi, 23 februarie 2018, în incinta sălii de sport a Serviciului de Protecție și Pază de Stat a avut loc deschiderea Spartachiadei interne - 2018,  la proba de profil lupta „Sambo”.

Startul competiției a fost dat de colonelul Ion Ghețoi, care le-a adresat un mesaj de felicitare tuturor participanților, dorindu-le mult succes, rezistență și curaj. „Să câștige cel mai bun”, a opinat dl Ghețoi.

Concurenții au format 6 echipe, reprezentate de ofițerii SPPS, care au concurat pentru titlul cel mare la 7 categorii de greutate: 62 kg, 68 kg, 74 kg, 82 kg, 90 kg, 100 kg şi plus 100 kg.

Competiția se organizează anual conform regulamentului internațional, iar trofeele sunt obținute în baza a două clasamente, individual și pe echipe.

De menționat este faptul că și în acest an ofițerii SPPS au demonstrat o bună pregătire fizică, înalte tactici de luptă, dar și evidențiate abilități de autoapărare.

La finele competiției, arbitrul de talie internațională Tudor Buzu a remarcat  deosebitele capacităţi ale  participanţilor, menţionând că acest fapt „vorbeşte despre nivelul de pregătire a concurenţilor şi rolul atribuit luptei sambo în cadrul pregătirii profesionale a angajaţilor SPPS”.

 

23 februarie 2018

Biroul relații cu publicul