User menu

De vorbă, la o ceașcă de cafea, cu directorul SPPS

Cu aromă de cafea a început ajunul zilei de 8 martie pentru femeile SPPS. Elegante și rafinate, în uniforma cu epoleți, doamnele ofițeri de protecție au participat la o întrunire colegială cu directorul interimar Anatolie Golea.

„De vorbă la o cafea” cu directorul SPPS, a implicat o discuție constructivă, fiind evocat, în primul rând, rolul femeii ofițer de protecție în dezvoltarea Serviciului. A fost un dialog altfel, în care doamnele s-au expus cu multă inspirație și pasiune despre munca pe care o fac în fiecare zi, dar și viziunile pe care le au pentru ca lucrurile să meargă mai bine.

Directorul Anatolie Golea a felicitat călduros doamnele din cadrul Serviciului cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, și a notat că prin implicarea, devotamentul  și profesionalismul dovedit, femeile ocupă un loc central, ca mame, fiice, soții, dar și colege de nădejde în misiunile încredințate.

În cadrul discuției, doamnele și-au expus planurile și proiectele de viitor, au povestit ce le-a făcut să aleagă această profesie, dar și faptul cum îmbină rolul de mamă cu cel de ofițer.

Colonelul Anatolie Golea a apreciat sinceritatea femeilor și le-a mulțumit pentru lucrurile frumoase pe care le reprezintă în cadrul Serviciului. La fel, dl Golea a apreciat prioritățile și ideile propuse, și a dat asigurări de dezvoltare și implementare a acestora.

A fost o comunicare caldă și prietenoasă, unde au fost nelipsite zâmbetele și emoțiile pozitive. 

Ședința s-a încheiat cu cele mai frumoase flori și cele mai alese urări pentru doamnele SPPS.

07 martie 2018

Biroul relații cu publicul